Німецькі депутати з правопопулістської АдН знову зібралися до Криму - ЗМІ

Німецькі депутати з правопопулістської АдН знову зібралися до Криму - ЗМІ

Укрінформ
Група депутатів Бундестагу з представників німецької правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини" (АдН) поїде до анексованого Росією Криму для участі в економічному форумі. 

Це підтвердив депутат Бундестагу від АдН Маркус Фронмаєр у відповідь на запит видання Welt, повідомляє DW.

"За словами політика, поїздка та участь у Ялтинському міжнародному економічному форумі, який відбудеться 19-21 квітня, буде "приватною". Які ще політики увійдуть до групи, що відвідає Крим, поки невідомо", - йдеться у повідомленні.

Запрошення взяти участь у форумі отримав також представник Лівої партії, депутат Бундестагу Александер Ной, але він до Криму не поїде. Це підтвердив сам депутат на запит Welt. Речниця фракції Лівих у німецькому парламенті також заявила, що жоден їхній депутат не поїде до Ялти.

Читайте також: Президент - про санкції проти РФ: Коли санкції глобальні – вони є ефективні

Як зазначається, раніше організатори форуму поширили прес-реліз, у якому прогнозувалася участь у заході великої делегації з Німеччини та Австрії у складі "понад 50 політиків, представників економіки, громадянського суспільства та експертів".

На початку лютого група з восьми депутатів земельних парламентів, представників АдН, також здійснила поїздку до анексованого Криму, що спричинило обурення як із боку України, так і Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-