На адмінмежі з Кримом затримали депутата-посіпаку окупантів

На адмінмежі з Кримом затримали депутата-посіпаку окупантів

Укрінформ
На Херсонщині на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Чаплинка", що на адмінмежі з окупованим Росією Кримом, співробітники Служби безпеки України затримали "депутата" самопроголошеної "Євпаторійської міської ради".

Про це поінформував у вівторок прес-центр СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України затримали у пункті пропуску "Чаплинка" на адміністративному кордоні з тимчасово анексованою АР Крим депутата самопроголошеної "Євпаторійської міської ради" окупаційної влади. Оперативники спецслужби встановили, що колишній депутат міської ради Євпаторії у березні 2014 року брав участь у протиправній діяльності так званої самооборони Криму. Під час незаконної анексії Кримського півострова він брав активну участь у захопленні адміністративних будівель органів державної влади та місцевого самоврядування України", - йдеться у повідомленні.

За інформацією СБУ, у вересні 2014 року дана особа була обрана депутатом від політичної партії "Единая Россия" до так званої "Євпаторійської міської ради", створеної окупаційною владою.

Читайте також: СБУ затримала виконавців підриву Меморіалу Орлят у Львові

Співробітники СБУ задокументували факт прибуття зловмисника на материкову частину України, де проживають його родичі. Наразі тривають невідкладні слідчі дії у межах відкритого кримінального провадження за ч.2 ст.110 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-