В Ялті жорстоко побили кримчанина за українську символіку на авто

В Ялті жорстоко побили кримчанина за українську символіку на авто

Відео
Укрінформ
В окупованій Росією Ялті двоє чоловіків жорстоко побили українця Ігоря Криничного через українську символіку на його автомобілі. 

Відповідну інформацію та відео у Facebook оприлюднила користувачка Ілона Карасян.

На відео Криничний продемонстрував свої побої. За словами Карасян, чоловік не приховував свою національну належність і відмовлявся оформлювати російський паспорт.

«Плювки, побої тільки за те, що не приховував свою національну належність, неможливість отримати повною мірою медичну допомогу. Що далі? Нашивати на одяг особливі знаки, щоб відрізняти від людей інших національностей?» – написала вона.

Сам Криничний у відео зазначив, що чоловік, який його побив, кожен день приходив і плював на його машину.

«Кожен день приходить і плює на мою машину. Я у нього запитав, навіщо він це робить. На що він мені відповів – тому, що я «укроп і фашист». Ось наслідки», – розповів він.

Читайте також: Активісти розшукали 1,5 тисячі військових РФ, які "засвітилися" в Криму і на Донбасі

За словами постраждалого, його побили наприкінці березня. «Три дні в лікарні пролежав і вигнали. Без російського паспорта в лікарні лежати не можна – не лікують. Ось за цю символіку мене побили (показує автомобіль.). Хоча я українець, що живе в Криму. Крим, Ялта – нічого не змінилося. Тільки стало небезпечно бути українцем», – зазначив Криничний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-