Порошенко підписав закон про стабілізацію діяльності

Порошенко підписав закон про стабілізацію діяльності "Чорноморнафтогазу"

Укрінформ
Президент Петро Порошенко підписав закон щодо стабілізації діяльності “Чорноморнафтогазу” у зв’язку з тимчасовою окупацією території України.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

“Президент Петро Порошенко підписав Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стабілізації діяльності Державного акціонерного товариства “Чорноморнафтогаз” у зв’язку з тимчасовою окупацією території України”, - йдеться у повідомленні.

Документ, зокрема, передбачає продовження строку дії спеціальних дозволів на користування надрами, наданих товариству на ділянки, розташовані на тимчасово окупованій території України, а також заборону до 1 січня 2019 року на порушення справ про банкрутство товариства та припинення проваджень у справах, порушених до 1 січня 2017 року.

В АП зауважили, що запровадження закону сприятиме нормалізації діяльності ДАТ «Чорноморнафтогаз», а також забезпеченню захисту майнових інтересів України у міжнародних судових інстанціях.

Читайте також: На Херсонщині планують збудувати сухий порт для Чорноморсько-Балтійського коридору

Як повідомлялося, закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стабілізації діяльності державного акціонерного товариства “Чорноморнафтогаз” у зв'язку з тимчасовою окупацією території України" був ухвалений 18 травня 2017 року.

Пізніше Президент повернув цей закон до Верховної Ради зі своїми пропозиціями.

13 березня парламент проголосував за закон із пропозиціями глави держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-