Клімкін про

Клімкін про "візит" німецьких дітей до Криму: Це небезпечна авантюра

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликав притягти до відповідальності пропагандистів Кремля, які привезли до окупованого Криму німецьких дітей.

Про це йдеться в його повідомленні у Twitter

«Пропагандисти Кремля привезли до окупованого Криму німецьких дітей. Через відсутність консульського та страхового захисту це дуже небезпечна авантюра. Її організатори мають бути притягнуті до відповідальності», - написав він.

Читайте також: Внаслідок російської агресії на Донбасі загинули 242 дитини - Порошенко

На цю подію зреагувало також Генеральне консульство України в Мюнхені, про що повідомляється на його сторінці у Facebook.

"Генконсульство України обурене фактом використання дітей з Аугсбургу у пропагандистських проектах Кремля на тимчасово окупованій території України. Генеральний консул України в Мюнхені Юрій Ярмілко невідкладно звернувся з листом до Обербургомістра Аугсбурга Курта Грібля із проханням жорстко відреагувати на неприпустиме залучення неповнолітніх громадян ФРН до сумнівних політичних акцій", - зазначили в генконсульстві.

Як повідомляли російські ЗМІ, німецькі діти 27 березня приїхали в Крим «для участі в днях російсько-німецької дитячої народної дипломатії» 28 березня З дітьми були представники громадських організацій ФРН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-