У Києві проведуть благодійну акцію для допомоги дітям кримських політв'язнів

У Києві проведуть благодійну акцію для допомоги дітям кримських політв'язнів

Укрінформ
У Києві 13 квітня відбудеться благодійний ярмарок і концерт, кошти від яких буде передано дітям політв'язнів в окупованому Криму.

Про це повідомляє у Facebook Айше Умерова.

"Мене часто запитують, як можна допомогти людям в Криму, родинам політв'язнів. Ось - 13 квітня у Колонній залі КМДА вже вп'яте пройде благодійний ярмарок, але цього разу ще і з концертом. Усі зібрані кошти буде передано в Крим, там вже 105 дітей залишилися без батьків, їм потрібні і важливі ваша допомога і підтримка", - написала донька звільненого бранця Кремля Ільмі Умерова. 

На сторінці благодійної акції зазначено, що у заході візьмуть участь такі відомі виконавці, як Фемі Мустафаєв, Аліє Хаджабадінова, Ленара Османова, Джеміль Кариков, Анжела Ярмолюк, Ельмаз Асан, Джеміль Комурджі та інші. Буде також спеціальний гість з Криму - юна виконавиця кримськотатарських пісень Еліна Сосновська. 

Гості ярмарку зможуть побачити фотовиставку, присвячену родинам кримськотатарських політв’язнів, придбати сувенірну продукцію з кримськотатарською символікою (прапорці, значки та ін.), книжки, дитячі саморобки, малюнки.

Читайте також: У Києві під посольством РФ активісти ввімкнули "Лебедине озеро"

Організаторами акції виступили Меджліс кримськотатарського народу, ГО «Кримська родина», Департамент культури КМДА, за підтримки Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу Джемілєва, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, ДП «Кримській дім», Ісламського громадського культурного центру м. Києва, Кримськотатарського ресурсного центру.

Інформаційна підтримка-телеканал ATR , ІА «Кримські новини» - QHA та Радіо Hayat.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-