Ар’єв: Генсек РЄ не згадав про незаконні

Ар’єв: Генсек РЄ не згадав про незаконні "вибори" в Криму, вітаючи Путіна

Документ
Укрінформ
Генсек Ради Європи Турбйорн Ягланд привітав Путіна з наступним президентським терміном без згадки про незаконні "вибори" в анексованому Криму.

Написав у своєму Twitter віце-президент ПАРЄ, голова української делегації Володимир Ар’єв.

«Генсек Ради Європи Турбйорн Ягланд привітав Путіна без жодного слова про незаконні "вибори" в анексованому Криму. Це так ганебно для керівництва органу, покликаного слідкувати за дотриманням правами людини та верховенства права. Комплексна криза цінностей у Раді Європи», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Україна подала заявку в ПАРЄ на дебати щодо «виборів» РФ в Криму

Ар’єв у Twitter розмістив фото листа, направленого Ягландом Путіну.

В ньому Генсек РЄ висловлює надію, що новий президентський мандат стане "періодом миру та процвітання російського народу".

«Росія – важлива держава-член нашої Організації. Надіюся, що в прийдешні роки вашого президентсва ваша країна буде брати активну участь діяльності Ради Європи, підтримуючи наші спільні стандарти прав людини, демократії, верховенства права на благо людей в Росії», - йдеться у листі Генсека.

Він також вказує на те, що у непростий для Європи період "слід працювати разом для консолідації та посилення в сфері права та прав людини від Лісабона до Владивостока".

Читайте також: У Держдепі сказали, коли запровадять нові санкції проти Росії

Слід відзначити, що привітання Генсека не було розміщене на сайті Ради Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-