Порошенко обіцяє список організаторів

Порошенко обіцяє список організаторів "виборів" у Криму й закликає посилити санкції

Укрінформ
Президент Петро Порошенко закликав міжнародних партнерів посилити санкції проти Російської Федерації не лише за агресію в Україні, але й за гібридну війну проти всієї європейської спільноти та придушення демократії на території самої Росії.

Про це він заявив у відеозверненні, яке опублікував прес-секретар глави держави Святослав Цеголко у Facebook.

“Закликаємо міжнародних партнерів посилити санкційний тиск на Кремль. І не тільки за агресію проти України, а й за гібридну війну проти усієї європейської та євроатлантичної спільноти, за політичні вбивства за кордоном і за придушення демократії у самій Росії”, - зазначив Порошенко.

Разом з тим він підкреслив, що буде опрацьовано перелік осіб, які планували, сприяли, організовували, агітували чи брали участь в зухвалому виборчому процесі в Криму, та представлено його для зміцнення санкцій проти окупаційної російської влади на півострові.

Читайте також: Порошенко назвав фарсом "нікчемні вибори" президента РФ у Криму

Президент також подякував міжнародним партнерам за раніше проголошену позицію щодо невизнання так званих президентських виборів РФ у Криму та висловив сподівання, що у підсумковому звіті Міжнародної місії (спостерігачів - ред.) буде чітко вказано на незаконність проведення цих виборів на території українського Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-