Яценюк: Треба якнайшвидше припинити дискусії, які

Яценюк: Треба якнайшвидше припинити дискусії, які "заговорюють" питання Криму

Укрінформ
Дискусії, які намагаються "заговорити" питання Криму, мають якнайшвидше припинитися, а вільний світ - засудити незаконні вибори президента Росії на території українського півострова.

На цьому наголосив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк в інтерв'ю польським журналістам під час Міжнародної конференції "Революція, війна та її наслідки", інформує сайт партії. 

Він зазначив, що 18 березня відбудуться вибори президента Росії, і Путін буде “не ще раз вибраний, а перепризначений”. При цьому вибори відбуватимуться на українській території - у Криму, тому Яценюк очікує від вільного світу заяви щодо засудження таких виборів на території України.

“Очікую від вільного світу на потужні заяви щодо засудження незаконних російських виборів. Це має повпливати на двосторонні та багатосторонні відносини між Росією та Західним світом”, - підкреслив лідер “Народного фронту”.

За його словами, єдиний варіант, який є на порядку денному, - розширити санкції проти Росії. Яценюк нагадав, що запропонував американським та європейським партнерам об'єднати санкції проти Росії в зв'язку з незаконною анексією Криму з санкціями через російську агресію на Донбасі.

Читайте також: Ми маємо сили і мудрість, аби зберегти українсько-польську єдність - Яценюк

Лідер "Народного фронту зазначив, що існує думка, ніби питання Криму - це окреме питання: “Росія незаконно анексувала Крим”, - наголосив він, підкресливши, що дискусії, які “намагаються якимось чином “заговорити” питання Криму, мають припинитися якомога швидше”.

Фото: партія "Народний фронт"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-