Двоє учасників Pussy Riot знайшлися у Москві, третя - в Криму

Двоє учасників Pussy Riot знайшлися у Москві, третя - в Криму

Укрінформ
Двоє переслідуваних поліцією учасників гурту Pussy Riot, які прибули напередодні в окупований Крим для проведення акції на підтримку Олега Сенцова, але  загубилися по дорозі з Криму, знайшлися у Москві.

Третя учасниця гурту Pussy Riot Masha Alekhina, вийшла все ж з плакатом "Свободу Сенцову" й сфотографувалася на фоні сімферопольських курантів. Про це свідчить фото і коментар на сторінці у Facebook Альохіної.

"Через кілька затримань, стежень, козаків, по дорозі у поліцейський відділок", - написала вона.

Раніше Марію Альохіну, що знаходилася разом з місцевим опозиційним активістом Олексієм Єфремовим в одному з сімферопольських кафе, почали переслідувати козаки так званої "Кримської самооборони". Вони ображали активістів, відібрали в Альохіної шапку, схожу на козачу папаху, внаслідок чого співробітникам кафе довелося викликати наряд поліції й активістів відвезли у так званий Залізничний відділ поліції м.Сімферополя.

Читайте також: Журналіст заявляє про зникнення учасників Pussy Riot, що приїжджали у Крим

Щодо двох інших учасників гурту Pussy Riot Ольги Борисової й Олександра Софееєа, які також прибули у Крим для участі в акції, але зникли по дорозі з Криму в Москву, нині вони знайшлися.

"Ольга Борисова й Олександр Софеєв знайшлися. Вони у Москві, все гаразд", - написав у Facebook Антон Наумлюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-