У реєстрі суден-порушників у Криму значиться 665 суден

У реєстрі суден-порушників у Криму значиться 665 суден

Укрінформ
Станом на перше лютого ц.р. у реєстрі суден-порушників, що заходили до окупованого Криму, значиться їх 665. 

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури АР Крим.

"Заступник начальника управління прокуратури Автономної Республіки Крим Єгор Рєбров поінформував (присутніх на міжвідомчій нараді з питань порушення норм національного законодавства та міжнародного права у сфері судноплавства - ред.), що для фіксації кожного незаконного заходу суден до закритих портів у Криму було створено реєстр суден-порушників, який систематично оновлюється. За його словами, станом на перше лютого поточного року у вказаному реєстрі перебуває 665 суден-порушників", - йдеться у повідомленні.

Рєбров наголосив, що розслідування фактів незаконного перетину кордону з тимчасово окупованою територією Криму через морський простір є одним із пріоритетних напрямів роботи прокуратури АР Крим.

Читайте також: Афанасьєв готує нові скарги проти Росії в ЄСПЛ

Для координації діяльності та організації фіксації незаконних заходів суден у 2017 році створено робочу групу, до складу якої входять представники прокуратури АР Крим, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, Міністерства інфраструктури України, Державної прикордонної служби України, Державної фіскальної служби України та Державного підприємства "Адміністрація морських портів України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-