Клімкін про ОМОН на зустрічі

Клімкін про ОМОН на зустрічі "Кримської солідарності": Це ж треба так боятися

Укрінформ
Весь демократичний світ вимагає від Росії припинити порушення прав людини і політичні переслідування в окупованому Криму.

Про це написав у Twitter міністр закордонних справ України Павло Клімкін. 

"Російські окупанти увірвались на зустріч громадського об’єднання "Кримська солідарність". Це ж треба так боятися того, що кримчани допомагають один одному і підтримують сім‘ї політв‘язнів. Припинити порушення прав людини і політичні переслідування в окупованому Криму - вимога всього демократичного світу до РФ", - написав Клімкін.

Читайте також: ОМОН на зустрічі "Кримської солідарності": на учасників можуть завести справи

Як повідомляв Укрінформ, 27 січня співробітники російського ОМОНу увірвалися на засідання громадського руху "Кримська солідарність", що відбувалося у м. Судаку, і зажадали надання особистих документів усіма учасниками засідання, яких було близько 200 осіб: рідні політв‘язнів, адвокати, члени регіональних і місцевих меджлісів, активісти кримськотатарського національного руху. На кожного була складена пояснювальна, куди заносили всі дані. Адвокат Еміль Курбедінов не виключив, що всі ці пояснювальні ляжуть в основу якихось адміністративних справ проти активістів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-