Запобіжний захід кримському

Запобіжний захід кримському "екс-міністру" обиратимуть 8 січня

Укрінформ
Запобіжний захід колишньому так званому міністру охорони здоров'я підконтрольного Кремлю уряду Криму Петру Михальчевському обиратимуть 8 січня.

Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” заявила прес-секретар прокуратури АР Крим Тетяна Тихончик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Наразі він не затриманий, але сьогодні, коли йому (Михальчевському - ред.) було повідомлено про підозру, йому також було повідомлено, що він не має права залишати межі України і у разі, якщо він спробує це зробити, він буде затриманий. 8 січня буде суд вирішувати (питання - ред.) щодо обрання йому запобіжного заходу”, - сказала Тихончик.

Читайте також: "Екс-міністру" окупованого Криму Михальчевському оголосили підозру

Як повідомляв Укрінформ, співробітники Служби безпеки встановили факт перебування у Києві колишнього так званого міністра охорони здоров'я Криму Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові.

У рамках кримінального провадження за статтями 110, 111 ККУ у його тимчасовому помешканні у столиці проведено санкціонований обшук. Оперативники спецслужби вилучили паспорт громадянина РФ, "службове посвідчення" за підписом Аксьонова та інші документи, що підтверджують його співробітництво з окупаційною владою.

5 січня йому вручено повідомлення про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-