Арештованого в Криму активіста продовжують лікувати в коридорі лікарні – родина

Арештованого в Криму активіста продовжують лікувати в коридорі лікарні – родина

Укрінформ
Арештованого в окупованому Криму кримськотатарського активіста Бекіра Дегерменджи досі не перевели в палату відділення пульмонології, він продовжує перебувати в коридорі відділення.

Про це розповіла 29 грудня "Крим.Реалії" дружина Бекіра Дегерменджи Аліє.

Аліє Дегерменджи щодня відвідує пульмонологічне відділення, де перебуває її чоловік, але побачитися з чоловіком або передати посилку їй не вдається, оскільки Бекір знаходиться під охороною, і передачі можна тільки через СІЗО.

«У лікарні йому повністю зробили обстеження, до 2 січня він буде перебувати в пульмонологічному відділенні, з 2 січня знову повний спектр аналізів. Його стан покращується, але він ще слабкий, йому дозволили вставати, але довго бути на ногах він не може», – розповіла Аліє.

Читайте також: Кримськотатарського активіста після мікроінсульту в СІЗО оглянули лікарі

20 грудня Аліє Дегерменджи повідомила, що її чоловіка перевели з реанімації і розмістили в коридорі відділення пульмонології, так як відділення переповнене.

Активіст кримськотатарського національного руху Бекір Дегерменджи був затриманий 23 листопада 2017 року разом з іншими активістами за звинуваченням у здирництві.

У Бекіра Дегерменджи – хронічна астма, його стан погіршився в СІЗО. У залі підконтрольного Кремлю Верховного суду Криму 6 грудня активтисту викликали «швидку допомогу». У ніч на 14 грудня Дегерменджи потрапив в реанімацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-