Пікетники-одинаки зібралися під

Пікетники-одинаки зібралися під "Верховним судом Криму": хочуть оскаржити штрафи

Фото
Укрінформ
У вівторок учасники одиночних пікетів у Криму зібралися у Сімферополі біля будівлі так званого Верховного суду з метою подачі апеляційних скарг на рішення районних "судів" про призначення їм штрафів.

Про це повідомляє громадська організація "Крымская солидарность". 

"Сьогодні всі учасники одиночних пікетів з'їжджаються з різних куточків Криму, щоб подати апеляційну скаргу до Верховного суду м. Сімферополь", - йдеться в повідомленні "Крымской солидарности".

За її даними, у всіх присутніх "позитивний настрій і бажання відстоювати свою думку законним шляхом і надалі, оскаржуючи постанову районних судів в апеляційному суді".

Читайте також: У Криму збирають кошти на "штрафи", призначені окупантами кримськотатарським пікетникам

В організації зазначили, що боротися зі свавіллям ФСБ і поліції активістам допомагають громадські захисники.

"Поруч з ними з'явилися в режимі реального часу громадські захисники, які вийшли з народу і готові захищати своїх співвітчизників і одновірців, що не змирилися із свавіллям ФСБ, судів, поліції. Боротьба триває!", - заявили в "Крымской солидарности".

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня в Криму окупаційна влада провела більше 80 судів у справах активістів, які брали участь в одиночних пікетах. За плакати "Кримські татари - не терористи" людей оштрафували на 10-15 тисяч рублів (4,6-7 тис. грн). Загальна сума призначених їм штрафів становила близько одного мільйона рублів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-