Жителі села під Керчю блокують військові КамАЗи з російськими силовиками

Жителі села під Керчю блокують військові КамАЗи з російськими силовиками

Відео
Укрінформ
Жителі села Золотого недалеко від Керчі вступили в конфлікт з російськими силовиками, які намагаються зайняти територію поряд з приватними земельними ділянками біля морського узбережжя.

Про це повідомляє в п'ятницю "Крим.Реалії".

"Керченські ЗМІ публікують відео, на якому селяни перегороджують дорогу військовій техніці і вимагають від людей у військовій формі, які приховують свої обличчя, назвати себе або відомство, яке вони представляють", - йдеться в повідомленні.

"Ми взагалі нічого не знаємо - хто ви, навіщо ви сюди прийшли? Ти нас чуєш, Путін? Почуй нас! " - кричить чоловікам в камуфляжі жінка на відео.

Як повідомляє сайт "Керч ФМ", одній з місцевих мешканок стало погано, їй викликали "швидку".

Селяни стверджують, що російські прикордонники мають намір встановити на території Золотого станцію радіолокації, проте їм не показали дозвільну документацію на проведення будівельних робіт, вставновлення станції, землевідведення.

"Адміністрація Белінської сільради пообіцяла нам громадські слухання з приводу виділення земельної ділянки на території Золотого під встановлення цієї вишки. А сьогодні нас обдурили, без всяких слухань тут продовжують будівництво", - цитує видання місцеву мешканку.

Читайте також: "Кримський репортаж" Семени є хронікою окупації півострова - Джемілєв

Коментарів представників російського пограничного відомства і селищної адміністрації на даний момент немає.

Село Золоте розташоване на території Ленінського району Криму недалеко від Керчі, на узбережжі Азовського моря. До російської анексії Криму місцеві жителі розвивали курортний бізнес.

Фото: Керч ФМ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-