Затриманих напередодні кримських татар арештували на два місяці

Затриманих напередодні кримських татар арештували на два місяці

Укрінформ
Затримані напередодні в окупованому Криму силовиками кримські татари Бекір Дегірменджі, Руслан Трубач і Асан Чапух заарештовані на два місяці.

Про це в Facebook повідомив журналіст Антон Наумлюк.

"Бекіра Дегерменджі залишили під арештом на два місяці до 15 січня 2018 року. Суддя Київського районного суду Віктор Можелянський", - написав Наумлюк.

Пізніше журналіст повідомив про аналогічні рішеннях щодо Руслана Трубача і Асана Чапуха.

"Руслана Трубача залишили під вартою до 15 січня, на два місяці. Суддя Київського районного суду Яніна Охота" і "Асана Чапуха залишили під вартою на два місяці до 15 січня 2018 року. Суддя Київського районного суду Сімферополя Віктор Можелянський", - написав Наумлюк.

Читайте також: У Криму йде спецоперація проти Меджлісу - Чубаров

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 23 листопада, окупанти в Криму провели обшуки в будинках кримських татар і затримали активістів Бекіра Дегірменджі, Асана Чапуха, Кязіма Аметова. 24 листопада силовики заявили, що під час обшуку у кримських татар, нібито, знайшли зброю, наркотики і заборонену літературу.

На місці спецоперації силовиків ветерану національного руху кримських татар Веджіє Кашки при спробі затримання, стало зле і по дорозі до лікарні вона померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-