У Сімферополі окупанти затримали ще одного кримськотатарського активіста

У Сімферополі окупанти затримали ще одного кримськотатарського активіста

Фото
Укрінформ
У Сімферополі підконтрольна Росії поліція затримала кримськотатарського активіста об'єднання "Кримська солідарність" Руслана Белялова.

Про це повідомляється на сторінці "Кримської солідарності" у Facebook 

"Сьогодні у Сімферополі співробітниками поліції було затримано активіста об'єднання "Кримська солідарність" Руслана (Алімдара) Белялова. За інформацією, що надійшла, причина затримання - нібито його автомобіль перебуває в угоні", - йдеться у повідомленні.

Також нагадується, що минулого тижня, 8 листопада, у будинку Белялова силовики провели обшук, після якого було виявлено пропажу особистих грошей (3000 доларів і 60000 рублів).

В організації "Кримська солідарність" затримання розцінюють як тиск на соціально й політично активних мусульман у Криму.

Читайте також: Путін приїхав в окупований Крим відкрити пам’ятник царю – ЗМІ

"Зокрема, загальновідомо, що Алімдар Белялов - цивільний журналіст, учасник об'єднання "Кримська солідарність". Він відомий громадськості тим, що займає активну громадську позицію: постійно підтримує кримських татар при обшуках, на судах, робить стрими з місця цих подій, і просто не залишається осторонь від проблем свого народу", - йдеться у повідомленні.

Фото: @crimeansolidarity

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-