Окупанти залишили під вартою фігуранта

Окупанти залишили під вартою фігуранта "справи Хізб ут-Тахрір"

Укрінформ
Так званий Верховний суд Криму в понеділок залишив без уваги скаргу захисту Емір-Усеїна Куку на рішення про продовження його арешту.

Про це в Facebook написав адвокат Олексій Ладін.

"Сьогодні, 23 жовтня 2017 року, верховний суд Криму, розглянувши скаргу захисту на постанову свого ж колеги про продовження варти Емір-Усеїну Куку, очікувано залишив рішення суду в силі", - написав Ладін.

За його словами, засідання знову було закритим.

Читайте також: ФСБ може “зшити” справу навіть корові - офіс “Хізб ут-Тахрір”

"Знову відмовили в проведенні судового засідання у відкритому режимі. Про аудіозапис силами суду було відмовлено тому, що немає технічної можливості, а силами захисту теж не можна, оскільки засідання закрите. Такий ось замкнутий круг", - написав адвокат, підкресливши, що "жоден аргумент захисту не оцінювався звинуваченням".

Нагадаємо, член Контактної групи з прав людини Емір-Усеїн Куку обвинувачується в причетності до організації "Хізб ут-Тахрір". Його заарештовано 11 лютого 2016 року. "Суд" продовжив його утримання під вартою до 8 грудня 2017 року. Разом з Емір-Усеїном Куку  фігурантами так званої "ялтинської справи Хізб ут-Тахрір" є алуштинець Муслім Алієв, житель села Краснокам’янка Енвер Бекіров, а також ялтинець Вадим Сірук.

Фото: ua.krymr.com/іsocial.networks

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-