Затримання у Бахчисараї: під будівлею поліції збираються громадяни

Затримання у Бахчисараї: під будівлею поліції збираються громадяни

Фото
Укрінформ
Біля будівлі Бахчисарайського РВВС у окупованому Криму збирається громадськість. Люди очікують судів за адмінпротоколами, складеними на 9 осіб із числа затриманих сьогодні кримських татар.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook група “Кримська солідарність”. 

“Біля будівлі РВВС Бахчисарая збирається громадськість. Тут пройдуть суди за адміністративними протоколами. Загалом 9 осіб, яких звинувачують за КоАП РФ, стаття 20.2.2. “організація масового одночасного перебування і (або) переміщення громадян в громадських місцях, що спричинили порушення громадського порядку”, - сказано в повідомленні.

Читайте також: Джелялов про обшуки в Бахчисараї: окупанти використали "величезні сили спецпризначення"

За даними активістів “Кримської солідарності”, за адмінпротоколами затримано Ісмаїлова Асана, Сулейманова Амета, Ішназарова Ельдара, Ібрагімова Ернеста, Асанова Рефата, Люманова Ескендера, Асанова Ільнура, Неджиєва Рудема та Білялова Руслана.

У Бахчисараї люди збираються під будівлею РВВС в очікуванні судилищ / Фото: ФБ "Кримська солідарність"

Як повідомляв Укрінформ, 11 жовтня з самого ранку в місті Бахчисараї, що в окупованому Росією Криму, в кількох будинках кримських татар-мусульман російські силовики провели обшуки. Після них було затримано близько 14 осіб. Частину затриманих намагаються звинуватити у тероризмі, зокрема у причетності до діяльності “Хізб-ут Тахрір”, їх відвезли до російського управління ФСБ по Криму в Сімферополі, решту доправили до РВВС у Бахчисараї.

Фото: ФБ “Кримська солідарність”

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-