Викрили банду, яка незаконно переправила у Крим 100 моряків

Викрили банду, яка незаконно переправила у Крим 100 моряків

Укрінформ
Прикордонники викрили організатора незаконного переміщення майже 100 осіб через закриті пункти пропуску на тимчасово окупованій території АР Крим.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ

"Прикордонники викрили організатора незаконного переміщення майже 100 осіб через закриті пункти пропуску на тимчасово окупованій території АР Крим", - йдеться у повідомленні.

Організована злочинна група протягом 2015-2017 років здійснювала організацію незаконного переправлення через державний кордон моряків з використанням суден закордонного прямування.

Читайте також: Не збираємося миритися з тим, що робить окупант щодо кримських татар - Порошенко

Переміщення осіб здійснювалось через закриті пункти пропуску на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим. За вказаний період організатор канaлу незаконно переправив майже 100 жителів Одеської та Херсонської областей.

Завдяки злагодженій співпраці вдалося зібрати достатньо доказів для притягнення особи до кримінальної відповідальності. "18 вересня стосовно організатора злочинних оборудок погоджено та направлено до суду обвинувальний акт за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до семи років", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-