Не кожна країна Європи має стільки зброї, як Кремль завіз до Криму - Климпуш-Цинцадзе

Не кожна країна Європи має стільки зброї, як Кремль завіз до Криму - Климпуш-Цинцадзе

Інфографіка
Укрінформ
Росія за допомогою зброї перетворює окупований Крим на ще одну зону небезпеки у світі.

Про це написала у Facebook віце-президент з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе як коментар до інфографіки "Кількість російської зброї в окупованому Криму".

"Окупувавши Крим, Росія заповнила його такою кількістю зброї, яку має далеко не кожна європейська країна. Міфічний герой Мідас перетворював усе, до чого торкався, на золото, а усі території, до яких дотягаються руки РФ, перетворюються на великі концентраційні табори, де найбільшою цінністю є російська зброя, яку тримають безправні і злиденні люди", - написала віце-прем'єр.

Читайте також: Запад-2017: у білоруському Генштабі повторили мантру про "оборонні навчання"

Вона додала, що у багатьох куточках світу Москва створила зони небезпеки і страху, за допомогою яких дестабілізує різні регіони планети.

"Чи справді вона така сильна? Ні. Як і вся сучасна Росія, її армія теж є радянським спадком із минулого. Сила Росії в її зухвальстві і нерішучості вільного світу. Вона сильна доти, доки їй не чинять опору. Навіть найслабший може перемогти хулігана, коли починає справедливо відстоювати свою гідність та права. А ми - далеко не найслабші", - підкреслила Климпуш-Цинцадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-