В Лазурному хлопець заснув на батуті і приплив в окупований Крим

В Лазурному хлопець заснув на батуті і приплив в окупований Крим

Укрінформ
В окупованому Криму прикордонна служба РФ ще 5 серпня виявила у Каркінітській затоці надувний батут, на якому знаходився 18-річний українець.

Про це повідомляє РІА Новини з посиланням на силові структури.

"Після того, як його підняли на борт і надали першу медичну допомогу, з'ясувалося, що постраждалий - громадянин України Дорошенко Михайло Олександрович 1998 року народження. Чоловік знаходився у стані середньої тяжкості і був украй виснажений", — повідомили агентству у прикордонному управлінні РФ.

Як з'ясувалося, 2 серпня житель Херсонської області на ім'я Михайло вирішив переночувати на дитячому надувному батуті, встановленому на набережній села Лазурне - юнак працював там охоронцем. Вранці він виявив, що знаходиться у відкритому морі. Там він провів майже три доби в умовах страшенної спеки (останні кілька днів температура повітря в тіні у Криму досягає 40 градусів), відсутності води та їжі.

Читайте також: Біля Скадовська вітер перекинув вантажівку на жінку з дітьми, є жертви

Хлопця помістили до лікарні у селищі Чорноморське на заході Криму. У нього діагностовано тепловий удар. Як українець повернеться додому, на материкову Україну, у прикордонній службі РФ не уточнили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-