Дружина кримського адвоката повідомила, чого хотіли підозрілі податківці

Дружина кримського адвоката повідомила, чого хотіли підозрілі податківці

Укрінформ
Дружина кримського адвоката Едема Семедляєва Ельвіна розповіла, що представники російської податкової служби в Криму 5 червня прийшли до їхнього будинку, щоб зробити фотографії нібито розташованого там готелю.

Про це повідомляє Крим.Реалії

«Прийшли за дорученням начальника податкової служби, щоб оглянути касові апарати. Прийшли дивитись якийсь приватний готель, якого в нас у помині немає. Точної адреси в них не було. Хотіли пофотографувати будинок. Я їм не дозволила. Попросила вийти з двору і сказала, якщо вони збираються щось фотографувати, то нехай складають протокол і надають постанову. Вони сказали, що в них немає жодної ухвали, а лише доручення начальника. На дорученні не було ніякої дати, незрозуміла адреса», – розповіла Ельвіна Семедляєва.

За її словами, податківці продовжували наполягати, хотіли зайти до будинку й погрожували поліцією, але потім «підійшов адвокат, їм усе пояснив, і вони розійшлися».

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні невідомі, які представилися співробітниками податкової, намагалися потрапити до будинку кримського адвоката Едема Семедляєва.

Семедляєв – один із провідних кримських адвокатів, спеціалізується на політичних справах.

Фото: Антон Наумлюк (RFE/RL)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-