Прокуратура АРК завела справу проти французьких дилерів за поставки авто у Крим

Прокуратура АРК завела справу проти французьких дилерів за поставки авто у Крим

Укрінформ
Прокуратура  порушила кримінальну справу стосовно дилерів французьких компаній, яких підозрюють у поставці товарів в окупований Крим.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури АР Крим. 

"До прокуратури  надійшло звернення народного депутата Олексія  Гончаренка щодо перевірки фактів, викладених в одному із інтернет видань, про розміщення на офіційних сайтах дилерів французьких компаній, а саме «Peugeot»  та «Ашан», інформації про їх представництва на тимчасово окупованій території півострова Крим", - зазначили у відомстві.

Досудове розслідування розпочато за ст. 332-1 Кримінального кодексу "Порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї".

"В ході досудового розслідування слідство встановить законність постачання товарів на територію Автономної Республіки Крим відповідно до вимог чинного законодавства в частині дотримання порядку в’їзду та виїзду та у разі виявлення порушень вживатимуться заходи прокурорського реагування", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура планує розіслати запити до головних офісів цих компаній для врегулювання питання щодо інформації на дилерських сайтах про розміщення автосалонів та магазинів на території півострова.

Наразі матеріали кримінального провадження направлено до Генеральної прокуратури для визначення підслідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-