Прокуратура АРК завела справу на іноземних учасників

Прокуратура АРК завела справу на іноземних учасників "ялтинського форуму"

Укрінформ
За фактом протиправного перебування іноземних учасників "ялтинського форуму" в Криму відкрито кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба прокуратури АРК

"Прокуратурою Автономної Республіки Крим здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 332-1 КК України "Порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї", - йдеться в повідомленні.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом порушення Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї іноземцями, які протягом 20-22 квітня 2017 року брали участь у так званому "ІІІ Міжнародному економічному форумі", який проходив у м. Ялта.

"Зокрема, вони сприяли окупаційній владі у розвитку туристичної сфери на півострові, закликали до зняття санкцій та визнання результатів незаконно проведеного "референдуму" щодо відокремлення АР Крим від України та входження її до складу Російської Федерації", - зазначили у прокуратурі.

Окрім цього відомством готуються міжнародні доручення до країн, громадяни яких взяли участь у "форумі" та порушили законодавство України.

Прокуратурою також буде надана оцінка фінансуванню зазначеного "форуму", а саме причетності окремих підприємств, які виступили партнерами його проведення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-