Окупанти хочуть пустити з молотка завод шампанських вин

Окупанти хочуть пустити з молотка завод шампанських вин "Новий світ"

Укрінформ
Завод шампанських вин "Новий світ" внесений окупаційною владою Криму до переліку об'єктів, що підлягають у 2017 році "приватизації".

"Кримський завод шампанських вин "Новий світ" буде приватизовано", - пише РІА "Новости" з посиланням на так званого міністра майнових і земельних відносин у Криму Ганну Анюхіну.

За її словами, "приватизація" заводу шампанських вин "Новий світ" буде здійснена "шляхом перетворення даного унітарного підприємства на акціонерне товариство".

Як відомо, після анексії Криму Європейський союз і США запровадили санкції проти 9 кримських компаній, 4 з яких є виробниками вин і алкогольних напоїв. Під санкції потрапили "Азовський лікеро-горілчаний завод", національне виробничо-аграрне об'єднання "Масандра", "Агрофірма "Магарач" і "Завод шампанських вин "Новий світ". Рада ЄС також заборонила імпорт товарів з Криму. Санкції були запроваджені і щодо компаній, які продовжують співпрацювати з підприємствами Криму.

В італійській Вероні на організованій Росією міжнародній виставці вина Vanitaly-2017 після звернення в місцеву фінансову поліцію представники РФ прибрали зі свого стенду пляшки з кримським вином.

У правоохоронні органи звернувся Олексій Любецький, керуючий партнер проекту UA2EU, який займається просуванням українського експорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-