«Хізб ут-Тахрір»: у Криму знову перенесли розгляд апеляції на арешт фігурантів

«Хізб ут-Тахрір»: у Криму знову перенесли розгляд апеляції на арешт фігурантів

Укрінформ
Підконтрольний Кремлю Верховний суд Криму повторно переніс засідання, на якому мали розглядатися скарги п’ятьох фігурантів так званої «справи Хізб ут-Тахрір» на продовження арешту.

Про це повідомив адвокат Еміль Курбедінов, інформує "Радіо Свобода"

«Сьогодні з’ясувалося те, що не всі апеляційні скарги надійшли кожному з обвинувачених. З цієї причини на 29 березня 10 годину суд знову переніс судове засідання. І зараз будуть досилатися копії всім, хто не отримав їх. Як адвокатам, так і обвинуваченим», – зазначив Курбедінов.

Він додав, що засідання перенесли на прохання обвинувачуваних та їхніх адвокатів, щоб було дотримано право на захист.

За словами Курбедінова, іншою причиною перенесення засідання стала відсутність з поважної причини адвоката одного з фігурантів справи Едема Семедляєва.

Як повідомлялося, підконтрольний Кремлю Київський районний суд Сімферополя 7 березня ухвалив постанову про продовження запобіжного заходу п’ятьом фігурантам «справи Хізб ут-Тахрір»: Емілю Джемаденову, Узаїру Абдулаєву, Теймуру Абдулаєву, Айдеру Саледінову і Рустему Ісмайлову. Арешт продовжили до 11 червня 2017 року.

"Верховний суд" анексованого Криму 24 березня переніс засідання у справі п'ятьох фігурантів «справи Хізб ут-Тахрір» через відсутність захисників Абдулаєва і Ісмаїлова. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-