Прокуратура оголосила в розшук колишнього кримського прокурора

Прокуратура оголосила в розшук колишнього кримського прокурора

Укрінформ
Колишньому прокурору Кримського регіону з нагляду за додержанням законів у військовій сфері повідомлено про підозру та оголошено у розшук.

Про це пoвідoмляє прес-служба прокурaтури AР Крим.

"Прокуратурою Автономної Республіки Крим здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом державної зради з боку колишніх працівників прокуратури Кримського регіону з нагляду за додержанням законів у військовій сфері", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за результатами проведеного досудового розслідування колишньому прокурору Кримського регіону з нагляду за додержанням законів у військовій сфері повідомлено про підозру за фактом державної зради за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України.

З метою встановлення місцезнаходження підозрюваного слідчими прокуратури Автономної Республіки Крим його оголошено у розшук.

Як поінформували в наглядовому відомстві, наразі вирішується питання про отримання дозволу на затримання колишнього прокурора з метою його доставки до суду та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-