Нищук про Крим: Ми не маємо втрачати надію на перемогу

Нищук про Крим: Ми не маємо втрачати надію на перемогу

Відео
Укрінформ
Україна не має права втрачати надію на те, що її громадяни матимуть можливість їздити до Криму, а півострів буде повноцінно у складі української держави.

Про це міністр культури України Євген Нищук сказав у своєму відеозверненні до українських громадян у Криму в рамках проведення комунікаційної кампанії "Крим - це Україна. 1096 днів опору", ініційованої Міністерством інформполітики до третіх роковин Дня опору Криму російській окупації.

"Ми знаємо, наскільки потужною є агресія Російської Федерації, але разом із тим ми не маємо втрачати надію, що перемога правди, перемога здорового глузду, перемога добра все одно переможе і ми будемо мати можливість їздити до Криму, будемо мати можливість грітися на кримському сонці, і бути з рідними", - зазначив Нищук.

За його словами, головне - підтримувати неймовірно багату культуру, яка є у кримськотатарського народу, в багатьох національностей.

Нищук відзначив важливість існування Кримського дому, низки програм з підтримки кримськотатарського народу.

"Ми віримо в те, що ми повернемося в рідні домівки, в те, що Крим буде повноцінно в складі української держави", -  підкреслив міністр культури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-