На адмінмежі з Кримом можуть створити автостанцію і центр адмінпослуг

На адмінмежі з Кримом можуть створити автостанцію і центр адмінпослуг

Укрінформ
На Херсонщину у понеділок прибула делегація з Кабінету міністрів України, яка перевіряє контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на адміністративній межі з Кримом з метою подальшого більш сучасного їх облаштування.

Про це повідомила прес-служба Херсонської облдержадміністрації.

"Сьогодні, 27 лютого, на Херсонщину прибула урядова делегація з Кабінету Міністрів України. Метою робочої поїздки стало інспектування контрольних пунктів в'їзду-виїзду на адміністративній межі з Кримом задля подальшого їх більш сучасного облаштування. З роботою усіх трьох контрольних пунктів в'їзду-виїзду гостей ознайомив начальник Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України Андрій Ігнатьєв", - повідомила прес-служба ОДА.

Під час перевірки контрольного пункту в'їзду-виїзду "Каланчак" обговорено питання облаштування там автостанції з центром надання адміністративних послуг і критої пішохідної зони для забезпечення належних умов перетину громадянами адміністративної межі з Кримом.

Згідно інформації ОДА, до складу делегації увійшли перший заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Юсуф Куркчі, заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк, заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе, заступник начальника Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки Служби безпеки України Дмитро Бузницький, перший заступник голови Державної прикордонної служби України Василь Серватюк та інші офіційні особи.

На території Херсонщини на адмінмежі з Кримом знаходяться три контрольні пункти в'їзду-виїзду - "Чаплинка" і "Каланчак" (Каланчацький район) та "Чонгар" (Генічеський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-