Гройсман вірить, що Крим повернеться до своєї української родини

Гройсман вірить, що Крим повернеться до своєї української родини

Відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман не має сумніву у тому, що Крим обов’язково повернеться до України.

Про це глава уряду сказав у відеозверненні до українських громадян у Криму в межах комунікаційної кампанії "Крим - це Україна. 1096 днів опору", ініційованої Міністерством інформполітики до третіх роковин Дня опору Криму російській окупації.

«Ми знаємо, що Крим повернеться до своєї української родини. Ми знаємо про те, що справедливість буде відновлена і ми зможе возз'єднатися і, як і раніше, бути разом», - сказав Гройсман. 

Він зазначив, що на долю українців випало дуже багато випробувань, але ці труднощі минуть. 

«Понад тисячу днів Крим знаходиться в окупації. Ми часто згадуємо той час, коли Крим був простим комфортним курортом для багатьох українців та гостей України. На превеликий жаль, після анексії Крим є територією, яка є військовою базою окупанта, де нехтуються інтереси людей, свобода слова за різними ознаками віросповідання, прагнення до демократії, пригнічується ініціатива простих людей», - підкреслив Прем’єр-міністр. 

За його словами, влада докладає максимуму зусиль для того, щоб об'єднати увесь світ навколо питань України та Криму, відновити справедливість. 

«І я щиро вірю в те, що настане той день, коли ми будемо разом, коли агресор буде повернений до своєї держави, а Крим заживе мирним, світлим і теплим українським життям. Крим - це Україна, а сила наша в єдності», - наголосив Гройсман. 

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство інформаційної політики сьогодні презентувало в Укрінформі комунікаційну кампанію "Крим - це Україна. 1096 днів опору", частиною якої є відеозвернення членів уряду до українських громадян в Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-