День Криму: Полозов виступить перед нардепами

День Криму: Полозов виступить перед нардепами

Укрінформ
У четвер, 23 лютого, адвокат Микола Полозов виступить у ВР України у рамках Дня Криму й розповість про справу "26 лютого".

Про Полозов повідомив у Фейсбуці.

"Завтра виступлю у Верховній Раді у рамках експертних доповідей про події 26.02.14 у Криму. Є що розповісти", - написав він.

За словами Полозова, під час виступів у ВР він ознайомить депутатів "з останніми новинами з Криму".

Як пише "Крим Реалії", Полозов планує обговорити з депутатами й експертами подальші кроки у вирішенні проблем Криму.

"На мій погляд необхідно додатково інформувати народних депутатів Верховної Ради про те, чим обернулися ці події, що послужило передумовами для них. Всі разом і експерти, й депутати, подумають, які подальші кроки треба виробити. Розмова, зрозуміло буде йти про те, що робити далі", - розповів Полозов.

Як повідомляв Укрінформ, 23 лютого у ВР Україні пройде День Криму. Цього дня виступи народних депутатів будуть присвячені кримській тематиці. Крім того, відбудеться обговорення зареєстрованих раніше законопроектів із проблем Криму й презентація доповіді міжнародної групи експертів щодо кримських подій 26 лютого 2014 року. Заплановано також благодійну акцію "Рука допомоги", у рамках якої представники громадських організацій передадуть виручені від продажу вироби декоративно-прикладного мистецтва дітям, батьки яких загинули від рук окупантів або стали політв'язнями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-