Кириленко переконаний,  що путінський режим  не  зламає   українців у Криму

Кириленко переконаний, що путінський режим не зламає українців у Криму

Відео
Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко переконаний, що путінський режим ніколи не зможе зламати і зробити невільними внутрішньо вільних людей, які живуть у Криму.

Про це віце-прем'єр сказав у своєму відеозверненні до українських громадян в Криму в рамках проведення комунікаційної кампанії "Крим - це Україна. 1096 днів опору", ініційованої Міністерством інформполітики до третіх роковин Дня опору Криму російській окупації.

"У цей день кожен, хто поза Кримом, пам'ятатиме: Крим - це Україна, а боротьба вільних людей, які залишилися на території Кримського півострова, має підтримку всієї України, цілої Європи і всього світу. Ми пам'ятаємо, що ця боротьба є праведною, ця боротьба завершиться перемогою, тільки за такою боротьбою правда. Як би не намагався окупаційний, путінський російський режим переслідувати кримських татар, переслідувати українців, які залишилися на території півострова, фабрикувати кримінальні справи, тримати вільних людей в ув'язненні, цей путінський режим ніколи не зробить внутрішньо вільних людей невільними", - наголосив Кириленко.

Він також запевнив, що Україна й надалі робитиме все можливе для того, аби зусилля всього цивілізованого світу ішли на підтримку вільнолюбних думок кримських татар і українців, які лишилися на території Криму.

"У цей день, пам'ятаючи про вашу боротьбу, пам'ятаючи про ваше прагнення свободи і возз'єднання з Україною, кожен із нас неодноразово скаже: Крим - це Україна", - підкреслив віце-прем'єр.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство інформаційної політики у четвер, 23 лютого, презентуватиме в Укрінформі комунікаційну кампанію "Крим - це Україна. 1096 днів опору", частиною якої є відеозвернення членів українського уряду до українських громадян в Криму.

Своє відеозверення до українських громадян в Криму, крім В'ячеслава Кириленка, вже записала віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Відео: Мінінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-