Окупанти повернули Курбедінову вилучену під час обшуку техніку

Окупанти повернули Курбедінову вилучену під час обшуку техніку

Укрінформ
Кримському адвокатові Емілю Курбедінову нарешті повернули всю вилучену силовиками техніку під час обшуку в його офісі, що проходив 26 січня.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Антон Наумлюк.

"Емілю Курбедінову повернули техніку, вилучену під час обшуку будинку 26 січня", - повідомив Наумлюк.

За його словами, у Курбедінова цікавилися змістом документів, виявлених у комп'ютері, "запитували про літературу і документи, виявлені на комп'ютері".

"Вони всі пов'язані з моєю професійною діяльністю, знаходяться в матеріалах справи разом з експертизами", - наводить журналіст пояснення адвоката.

Як повідомляв Укрінформ, окупаційна влада в Криму заарештувала Курбедінова на 10 діб за обвинуваченням у порушенні ст.20.3 КоАП РФ (пропаганда або публічна демонстрація нацистської атрибутики або символіки, або атрибутики або символіки екстремістських організацій, або інших атрибутики або символіки, пропаганда або публічна демонстрація яких заборонені федеральними законами) за публікацію у соцмережі в 2013 році. Він був затриманий співробітниками ФСБ 26 січня, коли їхав із Сімферополя у Бахчисарай з метою надання юридичної допомоги до свого підзахисного Сейрана Салієва, який також був заарештований на 12 діб. Цього самого дня в офісі Курбедінова пройшов обшук з вилученням усієї техніки і документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-