Затриманого у Криму

Затриманого у Криму "екс-віце-прем'єра" заарештували на два місяці

Укрінформ
Колишнього кримського "віце-прем'єра" Олега Казуріна, затриманого 14 лютого за підозрою в хабарництві, у четвер було заарештовано.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Київський районний суд Сімферополя заарештував колишнього віце-прем'єра Криму Олега Казуріна, затриманого два дні тому по справі про хабар у 27 мільйонів рублів", - повідомляє агентство з посиланням на так зване регіональне управління Слідчого комітету Росії.

За його даними, санкцію на арешт Казуріна строком на два місяці дали напередодні, 15 лютого, проте відомо про нього стало тільки в четвер.

Крім того, в мережі з'явилося відео затримання колишнього заступника голови ради міністрів Криму.

Судячи з відео, чоловік, схожий на Олега Казуріна, вийшов з валізою з авто і попрямував у бік аеропорту "Сімферополь". У залі очікування до нього підійшли п'ятеро в цивільному одязі й після короткої розмови вивели на вулицю. Перед тим, як посадити в синій мікроавтобус, на нього надягли наручники й вивезли в невідомому напрямку.

Нагадаємо, колишнього віце-прем'єра" окупаційного уряду Криму Олега Казуріна затримали два дні тому по справі про хабар у 27 мільйонів рублів. Йому інкримінують вчинення злочину за ч. 6 ст. 290 КК РФ (отримання хабара через посередника в особливо великому розмірі).

Підозрюваний отримав гроші у серпні-грудні минулого року, за що обіцяв допомогти якійсь будівельній фірмі укласти державний контракт на зведення житла в Криму. Він також гарантував загальне заступництво фірмі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-