Кримський

Кримський "суд" відхилив апеляцію на скаргу Полозова

Укрінформ
Оккупантский "суд" у Криму 14 лютого відхилив апеляційну скаргу адвоката Миколи Полозова на постанову судді Київського райсуду Сімферополя Віктора Можелянського про дозвіл слідчому ФСБ Росії Ігорю Скрипці допитати його як свідка у справі Умерова.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

"Верховний суд Криму залишив рішення Київського райсуду Сімферополя про допит адвоката миколи Полозова в якості свідка у справі Ільмі Умерова чинним. "Ганьба", - кричать спостерігачі в залі суду", - пише Антон Наумлюк.

"Верховний Суд Республіки Крим сьогодні завважив, що адвокатської таємниці не існує. Що і потрібно було довести", - прокоментував в Твіттері Полозов.

Нагадаємо, шестеро співробітників ФСБ Росії 25 січня затримали Полозова біля готелю в Сімферополі на вулиці Сєрова і відвезли його на допит. Сам адвокат кваліфікував затримання як викрадення.

Стосовно адвоката Миколи Полозова в Криму 20 грудня відновили кримінальну справу. Основною метою таких дій російської правоохоронної системи в Криму правозахисники вважають бажання відсторонити Полозова від захисту у справі Ільмі Умерова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-