На адмінмежі з Кримом спіймали колишнього армійця-зрадника

На адмінмежі з Кримом спіймали колишнього армійця-зрадника

Укрінформ
Прикордонники Херсонського загону Азово-Чорноморського регіонального управління ДПС України на адмінмежі з Кримом виявили колишнього українського військовослужбовця, який перейшов на бік окупантів і залишився служити у ВМС Російської Федерації.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби Іван Шевцов.

«Прикордонники Херсонського загону на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим в особи, яка прямувала із Криму через КПВВ «Каланчак», виявили недійсний паспорт. Чоловік виявився колишнім військовослужбовцем, який перейшов на бік окупантів», - йдеться у повідомленні.

Там також зазначається, що чоловік прибув у пішому порядку та подав на контроль паспорт громадянина Російської Федерації.

Як з’ясувалося, документ був виданий у 2014 році на території тимчасово окупованого Криму, тому громадянина запросили для додаткової перевірки. Згодом було встановлено, що чоловік є громадянином України, жителем одного з міст материкової частини. Раніше він проходив військову службу за контрактом у військовій частині берегової охорони ЗСУ на території АР Крим, а після анексії залишився служити у ВМС Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-