Полозов розказав, як

Полозов розказав, як "зіштовхнувся" з Царьовим в ресторані Сімферополя

Фото
Укрінформ
Колишній український нардеп-регіонал Олег Царьов зараз знаходиться у Сімферополі, де обговорює інвестиції у будівництво.

Про це повідомив у Фейсбуці адвокат Микола Полозов.

"Зайшов у перерві у справі Ахтема Чийгоза пообідати в ресторанчик. А тут нардеп-утікач Олег Царьов. Куди не кинь - всюди клин? Царьов доволі голосно і безцеремонно спілкується по телефону. Обговорює інвестиції у будівництво і чекає аудієнції в Держраді Криму", - пише Полозов.

Нагадаємо, справу проти колишнього народного депутата від фракції Партії регіонів Олега Царьова розглядає Шевченківський райсуд Києва. Царьов обвинувачується за ч.3 ст.103, ч.2 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу.

У період з квітня по травень 2014 року, будучи народним депутатом і кандидатом на пост президента, Царьов взяв участь у зборах проросійськи налаштованих громадян, де публічно закликав їх до активних дій, спрямованих на насильницьку зміну і повалення конституційного ладу. Крім того, екс-депутат через ЗМІ поширював заклики щодо визнання самопроголошених "Донецької народної республіки" і "Луганської народної республіки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-