Фейгін прокоментував затримання Курбедінова у Криму

Фейгін прокоментував затримання Курбедінова у Криму

Укрінформ
Сьогоднішнє затримання в Криму адвоката Еміля Курбедінова свідчить про затверджений у Кремлі план остаточної зачистки окупованого півострова від нелояльних до окупаційної влади людей.

Таку думку висловив адвокат Марк Фейгін на своїй сторінці в Facebook.

"Нашого друга, кримського адвоката Еміля Курбедінова щойно затримали. Разом з колегами він захищає Ільмі Умерова і багатьох інших політично переслідуваних у Криму. Обурлива кампанія тиску на адвокатів, яку веде ФСБ там, зайвий раз доводить, що на самому верху затверджено план остаточної зачистки півострова: як від нелояльних кримських татар, так і від всіх інших супротивників анексії", - заявив юрист.

Він нагадав, що вчора ФСБ був примусово доставлений на допит російський адвокат Микола Полозов, який також захищає Умерова. Тепер від його захисту фактично усувають і Курбедінова.

"Поки залишається Едем Семедляєв. Припускаю, що і на нього найближчими днями буде зроблена атака спецслужб. Так що він в зоні ризику", - вважає Фейгін.

Як повідомлялося, сьогодні вранці в окупованому Криму було затримано адвоката Еміля Курбедінова.

При цьому напередодні шість працівників ФСБ примусово доставили адвоката Миколи Полозова на допит. Пізніше його відпустили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-