У Криму вояки окупантів побилися з місцевими

У Криму вояки окупантів побилися з місцевими

Укрінформ
Командування батальйонної тактичної групи (БТГр) зі складу 51 парашутно-десантного полку (в/ч 33842, пункт тимчасової дислокації н. п. Філатівка) 106 повітряно-десантної дивізії (Тула) ЗС РФ намагалося приховати факти участі військовослужбовців у бійці з місцевим населенням.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"16 січня ц.р. в розміщення базового табору батальйонної тактичної групи (БТГр) зі складу 51 парашутно-десантного полку (в/ч 33842, пункт тимчасової дислокації н. п. Філатівка) 106 повітряно десантної дивізії (Тула) ЗС РФ прибув заступник начальника Управління військової поліції м. Сімферополя з метою з'ясування обставин участі військовослужбовців підрозділу у нещодавній бійці з цивільними особами. Командування БТГр намагалось приховати факт бійки і всіляко перешкоджало роботі представникам військової поліції", - йдеться в повідомленні. 

В ГУР також зазначають, що для профілактики та лікування випадків "білої гарячки" та алкогольної інтоксикації медслужбою базового табору БТГр придбано велику кількість ліків у т.ч. антидепресивної дії та гепатопротекторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-