Вийшов у світ другий номер журналу

Вийшов у світ другий номер журналу "Територія Крим"

Укрінформ
Вийшов другий номер презентованого в Укрінформі місяць тому журналу "Територія Крим". Гостем номера став міністр інформаційної політики України Юрій Стець.

В інтерв'ю міністр, зокрема, зазначив, що за два роки діяльності Міністерства інформаційної політики "ситуація зі свободою слова в Україні не лише не погіршала, але й покращала" і отримала в 2016 році оцінку "на 5 балів вище, ніж в 2015-му".

Стець також звернувся до жителів окупованого півострова, щоб вони не втрачали надію на вільне життя в Україні, і до українців - що не можна забувати про Крим і його майбутнє у складі України.

Крім того, в номері представлені пов'язані з Кримом останні події міжнародного життя, аналіз прийнятого 22 роки тому Будапештського меморандуму, а також перелік деяких "фейків" російської пропаганди про Крим.

Матеріал "За прапор - у в'язницю?" присвячений переслідуванню українського активіста в Криму Володимира Балуха, а в статті "Річка життя" аналізується, як живе Кримський півострів без дніпровської води.

Номер завершує стаття про виграну Україною в суді справу про "скіфське золото" - музейні цінності, які намагалася присвоїти Росія.

Нагадаємо, творці журналу "Територія Крим" ставлять своїм завданням використання нового видання як дипломатичної зброї України проти окупації Криму, завдяки якому кримська тема постійно знаходитиметься на міжнародному порядку денному.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-