У кримськотатарських волонтерів з'явився власний сайт

У кримськотатарських волонтерів з'явився власний сайт

Укрінформ
У команди кримськотатарських волонтерів, яка з січня 2015 року допомагає хворим, самотнім і літнім людям, з'явився свій власний сайт.

Про це повідомляє газета "Авдет".

"У команди кримськотатарських волонтерів «Ачыкъ юреклер» (Відкриті серця) з'явився власний сайт», - пише «Авдет».

Як повідомляє видання, на сайті волонтерської організації тепер можна знайти реквізити для надання допомоги нужденним людям, дізнатися новини про стан здоров'я хворих і познайомитися з майбутніми заходами і акціями. Крім того, до активістів можна звернутися за допомогою, написавши лист-звернення.

Нині в організації трохи більше 20-ти людей, але кількість бажаючих стати волонтерами і "внести хоч невеликий вклад у благополуччя народу", постійно зростає.

Як уточнює видання, допомога найчастіше буває адресована нужденним кримськотатарським сім'ям, хворим дітям, самотнім людям похилого віку. Їх відвідують, за ними доглядають. Для них збирають гроші, продукти, одяг, організовують концерти, фотосесії, майстер-класи. До акцій залучають діячів культури, мистецтва.

У кримськотатарських волонтерів немає постійних спонсорів. Допомогу, за їх словами, надають в основному, не дуже багаті люди. Навіть якщо вони не можуть допомогти грошима, волонтери просять їх допомогти морально, іноді просто прочитати молитву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-