Треба створити контент, який зацікавить жителів анексованого Криму - Біденко

Треба створити контент, який зацікавить жителів анексованого Криму - Біденко

Укрінформ
Українські мовники мають створити для Криму якісний контент, який захочуть слухати і дивитися жителі анексованого Росією півострова.

Про це заявив на брифінгу на урочистій церемонії початку будівництва в Генічеському районі Херсонщини нової телекомунікаційної вежі неподалік контрольного пункту в'їзду-виїзду "Чонгар" біля адмінмежі з Кримом, що відбувся у п'ятницю у другій половині дня, заступник міністра інформаційної політики України Артем Біденко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Комісія з питань відновлення мовлення, вона на сьогодні припинила роботу із наздоганяння. Два роки ми наздоганяли, ми просили у донорів радіопередатчики, ми встановлювали їх, ми намагались закрити "білі плями". На сьогодні ми починаємо не наздоганяти, ми починаємо фактично формувати порядок денний, ми дивимось у 2017 і 2018 роки, розуміємо, де ми маємо вже будувати не тільки вежі, але й мережі тих передавальних центрів, які будуть працювати і надавати різні можливості для населення. Мова про інформування населення. Нам необхідно говорити про якісний контент, який люди захочуть дивитися чи слухати в Джанкої чи Сімферополі", - сказав Біденко.

За його словами, у даному напрямку попереду чекає дуже велика і дуже серйозна робота. "Попереду ухвалення Стратегії інформаційної реінтеграції Криму, Стратегії інформаційної реінтеграції Донбасу", - наголосив заступник міністра.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині неподалік контрольного пункту в'їзду-виїзду "Чонгар" біля адмінмежі з Кримом у п'ятницю у другій половині дня відбулася урочиста церемонія початку будівництва телекомунікаційної вежі, яка транслюватиме українське радіо і телебачення на південні райони Херсонщини та анексований Росією Крим. Висота вежі становитиме 150 метрів, вартість безпосередньо вежі - 1 мільйон гривень, а вартість її будівництва - 500 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-