Адвокат пояснив, чому довго не міг потрапити до Хайсера Джемілєва

Адвокат пояснив, чому довго не міг потрапити до Хайсера Джемілєва

Укрінформ
Адвокат Хайсера Джемілєва, сина лідера кримськотатарського народу, Микола Полозов розповів, що не міг потрапити в колонію до свого підзахисного через відключення електроенергії.

Про це він повідомив кореспондентові Укрінформу.

"Дійсно, сьогодні мені досить довго довелося чекати, щоб потрапити до Хайсера Джемілєва, близько трьох годин. Ймовірно, це пов'язано з невеликим НП, точніше з технічними неполадками. Там чомусь було відсутнє світло. Але, врешті-решт, я пройшов до Хайсера, переконався, що він в колонії, нікуди його не вивезли - це головне", - пояснив Полозов.

Раніше адвокат повідомляв, що вже більш як три годин його не пропускають в колонію, де тримають підзахисного, який в п'ятницю повинен вийти на свободу. В Астрахань до звільнення Хайсера Джемілєва 25 листопада приїдуть українські дипломати, дружина і мати Хайсера.

Хайсера Джемілєва обвинувачували в тому, що в травні 2013 року він у дворі свого дому у Бахчисараї убив знайомого сім'ї Февзі Едемова з рушниці свого батька. Після анексії Криму російські слідчі органи вирішили розслідувати його справу наново. Хайсера вивезли з сімферопольського СІЗО в Краснодарський край і судили повторно за злочин, за який він вже був засуджений в Україні. Хайсер Джемілєв відбуває покарання в Астраханській колонії №10.

Фото: Politeka

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-