СБУ збирає брифінг, де розкаже про затримання дезертирів із Криму

СБУ збирає брифінг, де розкаже про затримання дезертирів із Криму

Укрінформ
В СБУ сьогодні розкажуть про затримання на адмінмежі з Кримом двох дезертирів, які після анексії півострова перейшли служити в російську армію.

Про це повідомили кореспондентові Укрінформу у прес-службі відомства.

О 14.30 у прес-центрі СБУ відбудеться брифінг керівництва Служби безпеки України щодо останніх результатів роботи. Зокрема, і щодо ситуації із затриманням на адмінмежі з Кримом двох колишніх українських військових, які зрадили присязі, повідомили у прес-службі.

Як відомо, російські ЗМІ повідомили, що колишніх українських військових нібито виманили на пункт "Джанкой". "На пункт пропуску "Джанкой" співробітники СБУ через підставних осіб заманили прапорщика Максима Одинцова і молодшого сержанта контрактної служби Олександра Баранова нібито для передачі їм завірених документів, що підтверджують отримання вищої освіти у вищих навчальних закладах України", - заявив представник штабу Чорноморського флоту РФ.

За його словами, після цього Максим Одинцов і Олександр Баранов нібито були затримані представниками СБУ і вивезені до Миколаївської області України.

У свою чергу в СБУ України заявили, що затримали на адмінмежі з Кримом двох дезертирів, які після анексії півострова перейшли служити в російську армію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-