Полозов вдруге поскаржився в адвокатську палату Москви на ФСБ в Криму

Полозов вдруге поскаржився в адвокатську палату Москви на ФСБ в Криму

Укрінформ
Адвокат керівників Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова і Ахтема Чийгоза Микола Полозов звернувся в раду адвокатської палати Москви з другою заявою у зв'язку з кримськими справами.

Про це Полозов повідомив в Facebook.

"У зв'язку з продовженням дослідчої перевірки ГСУ СК РФ (Головне слідче управління Слідчого комітету РФ - ред.) по РК стосовно мене, був вимушений звернутися в Раду Адвокатської палати м.Москви. Йдеться про спробу слідчих органів порушити щодо мене кримінальну справу за статтями 297 і 319 КК РФ Таким чином, в Раді Адвокатської палати м.Москви на розгляді вже дві мої заяви: про тиск з боку органів ФСБ і ГСУ СК РФ. Чекаю результатів розгляду", - написав захисник.

На його думку, тиск на нього «має на меті перешкоджання здійсненню професійної діяльності на території Криму. Основним ініціатором тиску на місцевому рівні є республіканська прокуратура».

Як повідомлялося, 8 листопада "суд" в окупованому Криму задовольнив позов ФСБ і так званої прокуратури проти адвоката Миколи Полозова у зв'язку з його роботою у справі "Умерова".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-