У Криму після обшуку силовики затримали кримського татарина

У Криму після обшуку силовики затримали кримського татарина

Укрінформ
Після обшуку у будинку Шерифа Ганієва в с.Відрадне Бахчисарайського району Криму силовики забрали його родича, 20-річного Еміра Хасанова, нібито за підозрою в крадіжці.

Про це повідомляє в Facebook заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров.

"Нова інформація щодо сьогоднішнього обшуку в селі Відрадне Бахчисарайського району у будинку Шерифа Генієва. У цьому будинку мешкає 20-річний брат дружини господаря будинку Емір Хасанов. Він мусульманин, що дотримується правил. Його нібито підозрюють у крадіжці, на місці злочину було помічено його автомобіль. У результаті молоду людину відвезли у відділення (куди точно, поки що невідомо), а машину забрали для експертизи", - повідомив Умеров.

Силовики, як завжди, також шукали наркотики, зброю, заборонену літературу, додав він.

Як повідомляв Укрінформ, обшук у будинку Шерифа Ганієва, який працює зварювальником, відбувався сьогодні з ранку. Також ще одного кримського татарина затримали сьогодні в с.Софіївка Сімферопольського району.

Учора Генеральна асамблея ООН ухвалила резолюцію, в якій закликала Росію припинити репресії проти жителів окупованого Криму, у тому числі переслідування кримських татар. Проте представник РФ відразу заявив, що Росія не виконуватиме заклики резолюції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-