У штабі АТО закликають українців зважувати всі

У штабі АТО закликають українців зважувати всі "за" і "проти" перед поїздками до Криму

Укрінформ
Речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник закликав без нагальної потреби не відвідувати окуповані території України.

Про це він сказав у четвер на брифінгу у Києві.

"Після окупації Кримського півострова Росією цей край перетворився на небезпечне місце. Окупаційна адміністрація систематично репресує українців, кримських татар та людей з будь-якою іншою етнічною приналежністю, що мають точку зору, відмінну від кремлівської. Закликаємо громадян України та інших держав ретельно зважувати всі "за" і "проти" і без нагальної потреби не відвідувати окуповані території України. Нагадуємо, що у в’язницях на Донбасі, в Криму та Росії незаконно утримуються десятки українських політв’язнів", - зазначив Мотузяник.

У цьому контексті він нагадав, що сьогодні вранці російська Федеральна служба безпеки (ФСБ) оприлюднила інформацію про нібито затримання осіб, яких російські окупанти звинувачують у "диверсійній діяльності" в Криму. "Заява російських чекістів – це провокація проти української держави та черговий крок в інформаційній війні!", - сказав речник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-