Росія не дає грошей військовим містечкам у Криму - ГУР

Росія не дає грошей військовим містечкам у Криму - ГУР

Укрінформ
Російська Федерація призупинила фінансування на утримання військових містечок на території окупованого Криму.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Протягом серпня-вересня 2016 року повністю призупинено фінансування державних контрактів на забезпечення комунально-житлових послуг підрозділів Чорноморського флоту РФ, у т.ч. будівництво окремих об'єктів військової інфраструктури, охорону військових містечок, яка здійснюється підрозділами воєнізованої охорони, прибирання території військових містечок, вивезення сміття та лазнево-пральне обслуговування", - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що через недофінансування утримання військових містечок медичні служби закуповують препарати для лікування педикульозу. 

"З огляду на загрозу поширення інфекційних та паразитарних захворювань медичної службою ЧФ РФ замовлені медичні препарати, у т.ч. для лікування педикульозу", - зазначається в повідомленні.

В прес-службі роз'яснюють, що окупаційне командування суттєво скорочує витрати з огляду на стагнацію російської економіки під тиском міжнародних санкцій. В ГУР зазнасчають, що попри зменшення видатків, це не знижує темпи благоустрою генеральських дач.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-